Ideella Föreningen BÖNETÅGET
Mars 2020

v. 12
22 11:00 OBSI Ingen Bönedag Årsmöte i Ljungsarp i helgen!
Många av er har hört av sig till vårt ”Bönenätverk” de senaste dagarna och undrat hur det blir med vår planerade Bönedag och vårt planerade Årsmöte nu på söndag i Ljungsarp?
Vi har nu sagt från Bönetågets sida att vi vill följa Myndigheternas rekommendationer att inte aktivt bidraga till fortsatt smittspridning av det s.k. ”Coronaviruset”. Därför har vi i styrelsen för Bönetåget beslutat att flytta fram vår Bönedag och vårt Årsmöte i Ljungsarps Missionskyrka nu på söndag till ett senare tillfälle.
Vi rekommenderar nu att ni istället under dessa dagar tar del av det BÖNEUPPROP om ”Coronaviruset” som Magnus Lager har lagt in i vårt BÖNERUM på Internet.
”Böneuppropet är hämtat från Sverigebönen där man vill uppmuntra varje troende att samlas i sina hem. Be på telefon. Be på skype. Ta bönepromenader. Att dagligen och varje kväll be ut psalm 91 för vårt land, i den situation som vi nu befinner oss i.”
OBS! Det blir alltså inget Årsmöte och ingen Bönedag i Ljungsarp nu på söndag den 22 mars!
Vår planering är nu att vi så snart som möjlighet ska kunna återkomma med en ny inbjudan till en Bönedag och Årsmöte i Ljungsarps Missionskyrka till hösten istället.
Allt gott till er alla och var rädda om varandra!
Vi möts i bönen!

Göran Undevall,
ordförande för Böntåget i Sverige